Zprávy slovem i obrazem z Lyonu.

J. K. a P. H. bydlí v Lyonu skutečně velmi dobře. V ENS (Ecole Normale Superieure), což je prestižní vysoká škola a podle toho vypadá i vybavení. Jak je to moderní, tak je to i vybavené. Z knihovny asi nikdo překvapen nebude, ale abyste viděli, že tam skutečně chodíme.

Ale koho by zajímala práce, že. Podívejte se na jiné foto. Letos poprvé jsou i v Lyonu (vedle již známého a zavedeného Dijonu a Paříže) na studijním pobytu Erasmu naši studenti. Tedy studentky - P. K. a M. Š. Samozřejmě jsme je museli při naší krátké kontrolní a jinak pracovní návštěvě s P. H. kontaktovat, vyzpovídat, zjistit jak a co funguje a co ne. Sešli jsme se v hospodě, ale nejdříve se museli sehnat místní přátelé. Přišli s minimálním zpožděním, asi jenom hodinu a něco, ale nakonec byli všichni pohromadě. Samozřejmě jsem je dráždil svým focením, tak abych je uklidnil, zapózoval jsem jim, aby také mohli vyfotit něco "kompromitujícího". Jak moc je to důvěryhodné, posuďte sami. Skutečnost však byla takováto a takováto a takováto

Ještě jeden pokus o "kompromitaci" a jak to bylo doopravdy. No a pak úklid, doplnění cesta nočním Lyonem, čistým metrem, kterým jezdí čisté vlaky.