Chystáme pro vás online debatu s proděkanem pro přijímací řízení. Nebojte se ptát také konzultantů studijních programů.

Web pro uchazeče  |  E-přihláška  |  04
6. 2. 2022, 18:40

Newsletter pro zájemce o studium na FF MU

Na podání přihlášky zbývají tři týdny

Ahoj všem!

To jsem zase já, Eliška z fildy v Brně – živá studentka (nejen) mrtvých jazyků. Vyzkoušela jsem jich už mnoho a jsou zkrátka mojí vášní. Baví mě ale také herectví a provázení po památkách. Možná jsme se už někdy potkali v Mendelově muzeu v Brně nebo na zámku v Děčíně. Kdyby vás to zajímalo, můžete si o mně přečíst něco víc v rozhovoru na webu. Odkaz najdete níže.

Ale dost už o mně. Píši vám proto, že letos je mým úkolem provázet vás přijímacím řízením na naši fakultu. A jak říkáme my latiníci: hora ruit, tempus fugit. Na podání přihlášky už zbývají jen tři týdny! Někteří už možná máte jasno a dávno jste přihlášku podali, někteří možná ještě váháte. Ať tak či tak, mohla by se vám hodit online diskuze s proděkanem pro přijímací řízení, kterou pro vás ve čtvrtek pořádáme a kde se můžete zeptat na cokoliv, co vám není ohledně přijímaček jasné.

Nezapomeňte také, že se můžete kdykoliv obracet na konzultanty jednotlivých studijních programů, jejichž studium zvažujete, a ptát se na cokoliv, co se týká konkrétně daného oboru. Kontakt na ně naleznete vždy na stránce studijního programu zcela dole.

Tak vybírejte, pročítejte, směle se ptejte a držím vám palce, ať si dobře vyberete!

Eliška Bumbová
studentka FF MU

Online diskuze s proděkanem pro přijímací řízení

Je vám něco nejasné v podmínkách přijímacího řízení? Nebo se chcete ujistit, že máte vše pod kontrolou? Připojte se k našemu online setkání (nejen) s proděkanem pro přijímací řízení PhDr. Petrem Škyříkem, Ph.D.

Zjistěte více
 

Provedeme vás přijímacím řízením krok za krokem

Nevyznáte se v pojmech? Nevíte, jaký studijní program si vybrat? Navštivte speciální sekci pro uchazeče na našem webu, kde se dozvíte vše potřebné a provedeme přijímacím řízením krok za krokem.

Navštivte web

Archeologie není jen Indiana Jones a Lara Croft, vysvětluje studentka FF MU

Práce archeoložky lákala Hanu Kubelkovou odjakživa. Svůj sen si splnila studiem na FF MU, během něhož se dostala mimo jiné k výzkumu v Turkmenistánu nebo na Sibiři. V rozhovoru popisuje, co vše jí vysoká škola dala, která brněnská místa si během studia oblíbila i to, jak se od výzkumu pravěkých kultur dostala k práci v oblasti digitálních humanitních věd.

Přečtěte si rozhovor

Doktorand FF MU Daniel Kvak patří mezi 30 pod 30

Věnuje se hudbě a umělé inteligenci, kterou dokázal využít k boji proti koronaviru a založil slibný startup. Forbes ho proto zařadil do svého letošního žebříčku 30 pod 30 po bok zakladatele Reknih Tadeáše Kuly nebo influencerů MenTa a Mikýře.

Zjistěte více
 

Bez slovníku nevycházím z domu, říká studentka FF MU

Podle známého rčení o počtu ovládaných řečí bychom Elišku Bumbovou museli představit jako šestnáctinásobného člověka. Je skutečnou polyglotkou a svůj zájem o jazyky a kulturu Středomoří by jednou ráda předávala dál.

Zjistěte více

Co nás čeká v následujících měsících

po 1. 11. 2021 – po 28. 2. 2022

Podávání přihlášek 

Stále můžete podávat přihlášky ke studiu do bakalářských programů. Na rozmyšlenou ovšem máte čas už jen do konce února 2022.

čt 10. 2. 2022

Online diskuze s proděkanem pro přijímací řízení 

Stále váháte, jaký studijní program si vybrat? Je vám něco nejasné v podmínkách přijímacího řízení? Nebo si chcete jen utřídit informace a ujistit se, že máte vše pod kontrolou? Připojte se k našemu online setkání (nejen) s proděkanem pro přijímací řízení PhDr. Petrem Škyříkem, Ph.D.

pá 18. 3. 2022

Dílna (nejen) TSP 

Dozvíte se aktuální informace o průběhu a datech přijímacího řízení. Vyzkoušíte si Test studijních předpokladů společně a získáte zpětnou vazbu, ať víte, co vás čeká. No a samozřejmě bude prostor také na vaše dotazy!

Další události najdete v kalendáři akcí na webu nebo nás sledujte na Facebooku či na Instagramu.

Mohlo by vás zajímat

5 důvodů, proč je MUNI nejlepší volba  Externí odkaz

7 tipů, jak si vybrat obor  Externí odkaz

Prax priamo na univerzite? Študent kurátorom výstavy  Externí odkaz

David Václavík: Ilumináti byli elitnejší verzí zednářů. Satanismus je nafouknutá bublina  Externí odkaz

Religionisté ověřili, že rituály pomáhají lidem zvládat úzkost  Externí odkaz

Chci, aby studenti přemýšleli nahlas, říká Klára Šeďová  Externí odkaz

Nahlédněte do podzemí fakultního areálu na Arna Nováka  Externí odkaz

Odkaz  Web pro uchazeče Odkaz  E-přihláška Odkaz  Navštivte nás Odkaz  Starší newslettery

© 2024
Masarykova univerzita

Facebook     Instagram     Discord     Twitter     LinkedIn     Youtube     SoundCloud