Letní intenzivní kurz angličtiny (Brno)

Jazyková škola při FF MU v Brně letos nabízí kurzy angličtiny ve 3 úrovních pokročilosti – pro mírně pokročilé, středně pokročilé a pokročilé.

Dopolední kurzy se budou konat od 9:00 do 13:45, celkový rozsah kurzu 4 x 60 minut denně. Výuka bude rozdělena do 3 bloků - 90 minut/75 minut/75 minut. Hodiny budou věnovány hlavně konverzaci a slovní zásobě podle vybraných tematických okruhů. Každý den se budeme soustředit na jiný tématický okruh. Na stránkách naší jazykové školy najdete k většině témat slovní zásobu a odkazy na zajímavé stránky s materiály na procvičení. Kromě konverzace se budeme také soustředit na poslech, čtení, psaní, frázová slovesa, ustálená slovní spojení a idiomy a také, zvlášť na nižších úrovních, na procvičování gramatiky.
A nebudou chybět ani písničky, hry, kvízy, filmy a videa...

Odopolední kurzy se budou konat od 15:00 do 18:30, celkový rozsah kurzu 3 x 60 minut denně. Výuka bude rozdělena do tří 60 minutových bloků. Stejně jako v dopoledních kurzech bude i odpolední výuka zaměřena na konverzaci a slovní zásobu podle vybraných tematických okruhů. Ty budou doplněny poslechem, psaním, na nižších úrovních procvičováním gramatiky a ve vyšších úrovních frázovými slovesy a ustálenými slovními spojeními.

Výuka bude probíhat v budově G FF MU na Gorkého 7, v příjemných učebnách vybavených nejmodernější technikou. Studentům bude během všech přestávek k dispozici studentská kavárna Krmítko.

Aby kurz odpovídal Vaší úrovni co nejlépe, udělejte si prosím rozřazovací on-line test . Při tvorbě objednávky zapište výsledek testu do poznámek. Děkujeme!

V případě, že chcete kurzovné uhradit vnitrofakturou, se prosím přihlaste do kurzu v Obchodním centru MU a tento požadavek uveďte v přihlášce do poznámky (spolu s počtem bodů v rozřazovacím testu). K vystavení vnitrofaktury je potřeba objednávka, tu prosím zašlete Evě Jurigové (jurigova@phil.muni.cz), sekretářce Katedry anglistiky FF MU. Děkujeme.

Objednat kurz

Nyní se již nelze přihlásit. Přihlášení bylo možné do 14. července 2017 18:30.


Pořadatel
Jazyková škola (Filozofická fakulta)
Odpovědnost
Eva Jurigová, DiS.
Další informace, fotografie nebo videa k události
http://www.phil.muni.cz/wjas/brno
https://is.muni.cz/dstore/bt/000/070/028/477/70028477/leto_jazykovka.jpg

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.