Stanovisko OV RMU

19. 3. 2020 Markéta Jurášová


STANOVISKO ODBORU PRO VÝZKUM

V souvislosti s aktuální situací bychom Vás za Odbor výzkumu chtěli ujistit, že i přes praktické uzavření budovy RMU jsme všichni dostupní telefonicky i e-mailem, tedy v případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat. 

Postupně se nám objevují dotazy na řešení nastalé situace v jednotlivých projektech – už jsme v tomto směru komunikovali i s panem rektorem, ovšem v tuto chvíli netušíme, jak dlouho budou veškerá restriktivní opatření trvat, takže vliv na realizaci projektů nyní nelze odhadnout (a tedy i možné způsoby řešení – žádosti o změnu, prodloužení projektů, navíc jiné dopady budou u běžících, jiné u končících projektů,…).

Proto Vás prosíme, abyste se v případě potřeby obraceli přímo na nás a individuálně nekontaktovali poskytovatele.

Stejně tak i u projektů řešených v rámci GAMU – po uklidnění situace a návratu do alespoň trochu stabilnějšího režimu se Vám budeme snažit vyjít maximálně vstříc v rámci mezí, které nám umožňují pravidla využití institucionální podpory. Aktuální informace týkající se GAMU budou zveřejňovány na webu GAMU (https://gamu.muni.cz/aktuality). 

Jednotlivé projektové agendy jsou plně zabezpečeny – kolegové budou okamžitě přeposílat všechny aktuální zprávy na své kontakty na jednotlivých HS.

 

DOPLNĚNÍ OVaV FF MU 

Na FF mají všechny pracovnice oddělení VaV přesměrované klapky na své mobilní telefony. Na oddělení máme služby v úředních hodinách v pondělí, ve středu a ve čtvrtek.


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.