Studenti posledního ročníku galerijní pedagogiky a zprostředkování umění Katedry výtvarné výchovy Pedagogické fakulty Masarykovy univerzity jako mediátoři památek: příspěvek k projektu Památky nás baví

Varování

Publikace nespadá pod Filozofickou fakultu, ale pod Pedagogickou fakultu. Oficiální stránka publikace je na webu muni.cz.
Autoři

STUCHLÍKOVÁ Alice

Rok publikování 2014
Druh Vyžádané přednášky
Fakulta / Pracoviště MU

Pedagogická fakulta

Citace
Popis Prezentace představila výsledky výzkumu v rámci projektu Památky nás baví, do něhož byli zapojeni studenti Katedry výtvarné výchovy Pedagogické fakulty Masarykovy univerzity v minulosti a současnosti. Alice Stuchlíková zorganizovala soutěž na logo projektu Památky nás baví, z níž 10. dubna 2013 vzešlo kolektivním hlasováním vítězné logo vytvořené Andrejem Ševčíkem. Většinu příspěvku tvořila fotodokumentace přípravy a realizace edukačních programů (autorka snímků Alice Stuchlíková). Přípravu zastoupila studijní návštěva Státního hradu Veveří uskutečněná ve středu 8. ledna 2014 (Lucie Valuchová), realizace zastoupily edukační program v prostředí Státního zámku Lysice a lysické základní školy uskutečněný ve čtvrtek 12. prosince 2013 pro 7. třídu (Jana Hřibová) a edukační program o Státním zámku Kunštát realizovaný v prostředí kunštátské základní školy uskutečněný ve čtvrtek 16. ledna 2014 pro 4. třídu (Jan Charvát). Během realizací byly od účastníků získány písemné zpětné vazby. Seminář NAKI se konal v pátek 24. ledna 2014 v Ledebourském paláci Národního památkového ústavu (Praha, Valdštejnské nám. 3).
Související projekty:

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.