Interaktivní odborná mapa edukačních programů na památkových objektech v České republice

Varování

Publikace nespadá pod Filozofickou fakultu, ale pod Pedagogickou fakultu. Oficiální stránka publikace je na webu muni.cz.
Autoři

KLAPKO Dušan HAVLŮJOVÁ Hana INDROVÁ Martina CHARVÁTOVÁ Kateřina HUDEC Petr HAVRLANT Petr JORDÁNOVÁ Květa SVOBODA Petr NEPRAŠOVÁ Eva SVOBODOVÁ Anna WIZOVSKÁ Dagmar WIZOVSKÝ Tomáš KARÁSEK Libor REZKOVÁ PŘIBYLOVÁ Naděžda

Rok publikování 2015
Druh Certifikované metodiky
Fakulta / Pracoviště MU

Pedagogická fakulta

Popis Interaktivní mapa umožňuje uživateli vyhledávání podle více filtrů, které byly zvoleny tak, aby uživatel mapy mohl co nejjednodušeji a intuitivně vyhledat požadované informace. Pro vyhledávání je možno zadat podle různých kritérií, např. typu památky, cílové skupiny apod. Po nastavení požadovaných filtrů se zobrazí na mapě objekty, které splňují požadovaná kritéria. U každého objektu je uvedena jeho stručná charakteristika a informace o počtu aktivit, které splňují zadaná kritéria. Následně má uživatel možnost přejít na stránku s podrobnějším popisem památkového objektu a s podrobným popisem aktivit, které jsou na zvoleném objektu realizovány. Text je doplněn i fotografiemi z již realizovaných aktivit, což umožňuje získat lepší představu o nabízeném edukačním programu.
Související projekty:

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.