Isotachophoretic analysis of tea

Varování

Publikace nespadá pod Filozofickou fakultu, ale pod Přírodovědeckou fakultu. Oficiální stránka publikace je na webu muni.cz.
Autoři

BUGDOLOVÁ Sandra LUBAL Přemysl FARKOVÁ Marta

Rok publikování 2021
Druh Článek ve sborníku
Konference XXI. Workshop of Biophysical Chemists and Electrochemists
Fakulta / Pracoviště MU

Přírodovědecká fakulta

Citace
www https://www.sci.muni.cz/labifel/files/soubory/Sbornik_2021.pdf
Popis Tea is one of the most popular and consumed beverages in the world because it is a cultural drink with a long history prepared by infusing tea leaves in hot water. Tea contains many different substances that affect its taste, aroma, and colour.e ITP was applied for the analysis of loose black teas and teabags.The analytesof interest were sulphate, tartrate, malate, acetate, and phosphate ions. The ITP analyses werecarried out on electrophoretic analyser EA 102 (Villa Labeco, Slovakia) with a contact conductivity detector.
Související projekty:

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.