Exploration of Beer Proteome Using OFFGEL Prefractionation in Combination with Two-Dimensional Gel Electrophoresis with Narrow pH Range Gradients

Logo poskytovatele

Varování

Publikace nespadá pod Filozofickou fakultu, ale pod Středoevropský technologický institut. Oficiální stránka publikace je na webu muni.cz.
Název česky Výzkum proteomu piva pomocí off-gel frakcionace v kombinaci s dvoudimenzionální gelovou elektroforézou v úzkých gradientech pH
Autoři

KONEČNÁ Hana MULLER Lukáš DOSOUDILOVÁ Hana POTĚŠIL David BURŠÍKOVÁ Jana ŠEDO Ondrej MÁROVÁ Ivana ZDRÁHAL Zbyněk

Rok publikování 2012
Druh Článek v odborném periodiku
Časopis / Zdroj J. Agric. Food Chem.
Fakulta / Pracoviště MU

Středoevropský technologický institut

Citace
www http://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/jf204475e
Doi http://dx.doi.org/10.1021/jf204475e
Obor Analytická chemie, separace
Klíčová slova beer proteome; two-dimensional gel electrophoresis; OFFGEL prefractionation; mass spectrometry; Hordeum vulgare; Saccharomyces species
Přiložené soubory
Popis Dvoudimenzionáůní gelová elektroforéza v kombinaci s hmotnostní spektrometrií byla úspěšně využita pro studium proteomu piva. Aplikací off-gel frakcionace před samotnou 2D GE separací se podařilo zvýšit počet identifikovaných proteinů, přičemž bylo detekováno 37 proteinů, jejichž přítomnost ve vzorích piva nebyla dříve popsána.
Související projekty:

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.