Krizová online výuka FF MU

15. 4. 2020

Bez popisku

Projekt Krizová online výuka zahrnuje webináře, zaměřené na distanční výuku, ale také řadu dalších materiálů, které Vám při tomto typu výuky pomohou.

Součástí projektu jsou další návazné akce: každý týden bude zveřejněno krátké video a doplňkový materiál k celkem čtyřem tématům a následně budou realizovány videokonference, které jsou určeny právě pro Vás, abyste mohli o představené problematice diskutovat, ptát se a zároveň si jednotlivé nástroje i vyzkoušet. Na doprovodné akce se můžete přihlašovat již nyní pomocí formuláře. Dvě takové akce nás čekají již tento čtvrtek (17. 4.), kdy bude pořádán workshop a blok otázek a odpovědí.

Na stránce věnované didaktickým aspektům výuky můžete nyní zhlédnout úvodní webinář „5 KLÍČOVÝCH ÚVAH pro úspěšné zvládnutí KRIZOVÉ ONLINE VÝUKY“ a videa k prvním dvěma tématům – „Vedeme kvalitní ONLINE VÝUKOVÉ HODINY formou video konferencí“ a „Rozvíjíme aktivní KOMUNIKACI a SPOLUPRÁCI studentů“. Další videa budeme přidávat dle termínů, uvedených na stránkách.


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.