DUO-Thailand Fellowship Programme pro rok 2020

27. 8. 2019

Rádi bychom vás informovali o pokračování programu DUO-Thailand Fellowship Programme pro rok 2020, který umožňuje výměnné pobyty VŠ studentů mezi Thajskem a státy Evropské unie.

Mezi příslušnými vysokými školami musí být v rámci tohoto programu uzavřena dohoda o dvoustranné spolupráci. Každý účastník výměny musí mít příslib přijetí od partnerské školy. Možná je i výměna dvou studentů, jejímž cílem je mj. teprve dohodu o dvoustranné spolupráci dojednat a uzavřít. Přednost však budou dostávat hlavně výměnné pobyty na základě již existující dohody.

Žádost o uskutečnění obou výměnných pobytů po vzájemné dohodě obou vysokých škol podává thajská vysoká škola. Uzávěrka pro přijímání žádostí o mobility v příštím roce je 4. října 2019. Výměnu studentů je ovšem nutné dojednat s dostatečným časovým předstihem, aby thajská vysoká škola stihla podat žádost v požadovaném termínu.

Informace s podrobnými pokyny v angličtině jsou k dispozici zde.

Formulář, který musí vyplnit navrhovaný student, je k dispozici zde.

Plán výměnného pobytu schvalovaný oběma školami je ke stažení zde.

Kompletní informace o programu ASEM-DUO jsou k dispozici na webových stránkách tohoto programu (http://www.asemduo.org - viz DUO Thailand) nebo thajského Ministerstva pro vysoké školství (http://www.inter.mua.go.th).

Kontaktní osoba:

Mgr. Pavel Rybář
Akademická informační agentura (AIA)
Oddělení bilaterálních a multilaterálních programů
Tel.: (+420) 221 850 505
E-mail: pavel.rybar@dzs.cz

Stručné informace k programu v češtině


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.