Stáže v Českém centru v Paříži

České centrum Paříž hledá stážisty/stážistky s různým zaměřením. Začátek stáže ideálně od září 2018, dále pak od ledna 2019.

3. 8. 2018

Stáž 1 - zaměření na kulturu a administrativu

Náplň stáže: pomoc při organizaci kulturních akcí, fotodokumentace a následné zpracování a úprava fotografií, sestřih videonahrávek, PR a komunikace s veřejností, zajištění mediální agendy, správa sociálních sítí, administrace webových stránek, komunikace s umělci a institucemi, překlady a příležitostné tlumočení.

Stáž 2 - zaměření na grafiku a fotografii

Náplň stáže: tvorba propagačních materiálů spojených s chodem a kulturním programem centra, výroba propagační a reklamní grafiky pro on-line prostředí, fotodokumentace vernisáží, filmových projekcí, koncertů a jiných akcí, zpracování a úprava fotografií, sestřih videonahrávek.

Stáž 3 - zaměření na knihovnictví a informační studia

Náplň stáže: zajišťování knihovnicko-informačních a bibliografických služeb, katalogizace a správa knihovního fondu, poskytování výpůjčních služeb, evidence výpůjček v knihovním systému, evidence čtenářů, kontrola nad dodržováním výpůjční lhůty, vedení statistik, obnova knihovního fondu, komunikace s partnery ČCP v oblasti knihovnictví, spolupráce při organizaci literárních setkání, spolupráce při zajištění účasti ČCP na literárních akcích.

Více informací:

www.czechcentres.cz

 


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.