Stipendia Fulbrightovy komise na akademický rok 2021/22

Blíží se termín uzávěrky stipendií Fulbrightovy komise na akademický rok 2021/22 a nabídli další aktuality z naší činnosti.

26. 5. 2020

Uzávěrky přihlášek jsou:

Od ledna 2021 mužete zvát v rámci Inter-country travel na jedno-vícedenní hostování Fulbrightovy stipendisty, kteří během zkráceného akademického roku 20/21 budou pobývat v Evropě. Jejich prehled bude k dispozici později zde.

Zvát na prednášky samozřejme mužete i stipendisty Fulbrightova programu, kteří budou následující akademický rok v ČR. Vzhledem k posunutí zahájení všech programu na leden 2021 budou aktuální profily stipendistů k dipozici později zde.

Přes coronavirovou pandemii je ročník 2021/2022 plánován v plném rozsahu a v tradičních termínech.

Webinář:

Vzhledem k tomu, že nemužeme predstavit programy osobně při pravidelných prezentacích, rádi bychom pozvali všechny zájemce o stipendia na on-line zoom webináře:

  • Pro studenty a Fulbright-Masaryk juniory, tedy zájemce po ukončení bakalářského a před dokončením doktorského programu: 4. června 2020 od 16.00 hodin.
  • Pro uchazeče ve vědeckých programech Fulbright Core a Fulbright-Masaryk postdoc a senior, tedy pro zájemce, kteří již dokončili doktorské programy: 24. června 2020 od 16.00 hod.

Prosíme zájemce o registraci zde: https://forms.gle/V5jF2Ug9T6d4SWAK9

V případe zájmu připravíme další webináre a tešíme se na online viděnou.

Rádi Vám poskytneme podrobnejší informace emailem, nebo telefonicky.

Kontaktní osoby:

Katerina Kloubová a Andrea Semancová
Programové koordinátorky
fulbright@fulbright.cz


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.