HR Award – S nástupem na fakultu pomůže nový adaptační proces

Cílem je maximálně podpořit nové zaměstnance v úspěšném zvládnutí zkušební doby, v orientaci na pracovišti a na fakultě a také v zapojení se do pracovního kolektivu.

25. 1. 2023

Bez popisku

Nástup do nového zaměstnání není pro většinu z nás snadná záležitost a často se neobejde bez počátečních obav a nejistoty. Novým kolegům a kolegyním na filozofické fakultě nyní toto náročné období usnadní vytvořený adaptační proces přehledně popsaný v interním předpisu Proces nástupu a adaptace na FF MU.

Celý proces také významně usnadní nová aplikace Adaptace zaměstnance v informačním systému INET, jež jak nováčka, tak personalistu či vedoucího provede nezbytnými kroky, které je nutné podniknout pro úspěšný start kariéry na FF MU. Každému může být navíc přidělen neformální průvodce adaptací (tzv. buddy), který může zásadně napomoci k orientaci v novém prostředí.

Bohatým zdrojem informací je rovněž nová Příručka pro nové zaměstnance a zaměstnankyně FF MU či vstupní workshop, na kterém nováčky seznámíme s důležitými praktickými informacemi o chodu fakulty.

Seznamte se s příručkou Zjistěte více o HR Award

Bez popisku

Tyto aktivity jsou podpořeny z operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání v rámci projektu „Rozvoj lidských zdrojů a dalších strategických oblastí pro podporu výzkumu na MU (HR4MUII)“, reg.č. CZ.02.2.69/0.0/0.0/18_054/0014703.


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.